A COMPEX Mi - MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

 

 

 

A különféle egyedi MI (MUSCLE INTELLIGENCE®) technológiával felszerelt Compex Sport és Fit izomstimulátorok minden izomhoz alkalmazkodnak, hogy a lehető leghatékonyabb stimulációt adják, nagyobb kényelmet és jobb teljesítményt biztosítva.

Az izomegyensúlyhiány, a fáradtság és a kiszáradás csak néhány oka arra, hogy a Mi-Technologiát használja az eredményei eléréséhez. Az alábbiakban megmutatjuk Önnek, hogy a különböző Mi-Technology eszközeinken milyen beállításokra tehet meg.

MI-TECHNOLÓGIAI BEÁLLÍTÁSOK

Mi-scan: elvégez egy rövid tesztet az izomról, és automatikusan az izomhoz igazítja a stimuláció paramétereit.

Mi-tens: megkönnyíti a stimulációs szintek beállítását a fájdalomcsillapító programokhoz. Ez a beállítás csak a TENS, az Epicondylitis (teniszkönyök) és az Tendinitis (íngyulladás) programokban érhető el.

Mi-action: ötvözi a természetes összehúzódásokat és a stimulált összehúzódásokat az Ön tempójában, vagyis Ön irányítja az edzését. A felhasználóknak először aktívan összehúzniuk kell az izmot, hogy elindítsák a stimulációt a készülékkel.

Mi-tartomány (range): a kapillarizálási, izomfájdalmi, helyreállítási és masszázsprogramokhoz használt stimuláció optimális szintjét jelzi.

Mi-autotartomány (autorange): vadonatúj funkció, amelynek ugyanaz a célja, mint a Mi-tartománynak, kivéve, hogy ebben az esetben a készülék automatikusan elvégzi.

SP 2.0 VEZETÉKES
SP 2.0 VEZETÉKES
SP 4.0 VEZETÉKES
SP 4.0 VEZETÉKES
SP 6.0 VEZETÉKES
SP 6.0 VEZETÉKES
SP 8.0 VEZETÉKES
SP 8.0 VEZETÉKES
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2