COMPEX

PÁRATLAN SZAKÉRTELEM

A Compex egy svájci márka, amely 30 év alatt világelső lett a hordozható izomstimulátorokban a sportteljesítmény és a jobb teljesítmény érdekében. A Compex kiemelkedő izomstimulációs technológiája elengedhetetlen az egészségügyi szakemberek és a legigényesebb sportolók számára. Ez ma már széles körben ismert edzéstechnika, páratlan szakértelem alapján, fizikai felkészüléshez, izmok helyreállításához, sérülések megelőzéséhez és fájdalomkezeléshez elengedhetetlen.

A hatékonyságukat igazoló klinikai vizsgálatok alátámasztják, hogy a Compex stimulátorok az orvostechnikai eszközök II. Kategóriájába tartoznak, és megfelelnek a 93/42 EGK európai orvosi szabvány követelményeinek. 

COMPEX IZOMSTIMULÁLÓ ESZKÖZÖKK

Az izomstimuláció elengedhetetlenné válik, ha teljesítményének és közérzetének javítására törekszik; professzionális vagy akár hobbi szintű testmozgás kiegészítéseként.

Legyen szó edzésről, izommunkáról, kikapcsolódásról, az alak javításának vágyáról, a gyógyulásról vagy a fájdalom enyhítéséről, a COMPEX® teljes mértékben vállalja az Muscle Stim piacvezetői felelősségét.

A COMPEX hibátlan technológiája, amely kettős gyökereiből származik - a svájci minőség és az orvosi követelmények - könnyen használható. Az izmok terüléten kifejlesztett Mesterséges Intelligencia elindítása ótaAz izomstimuláció mindenki számára lehetővé teszi, hogy megtalálja vagy felébressze a lehetőségeit, feszegesse a határait. 

INNOVÁCIÓ - A PIACVEZETŐ FELELŐSSÉGE: COMPEX MI ÉS COMPEX VEZETÉK NÉLKÜLI TECHNOLÓGIA

A kutató laboratóriumok által létrehozott izomintelligencia program egy exkluzív és forradalmi technológia.  Compex MI™ személyre szabja a stimulációs beállításokat az egyes felhasználók fiziológiájától függően. Ez a szisztematikus személyre szabás teszi kényelmesebbé és ezáltal hatékonyabbá az edzést. A mi-sensor miniatűr érzékelőjének köszönhetően a precizitás és a hatékonyság új világa nyílt meg az edzés során. Huszonöt évvel az eredeti Compex MI bevezetése után a sportközösség forradalmi korszakba lépett, amely korlátlan lehetőségeket kínál az izomstimuláció terén a meglévő és az új felhasználók számára egyaránt. A professzionális, sportcélú izomstimulációt először nyújtjuk vezetékek használata nélkül is. A COMPEX Wireless az első vezeték nélküli izomstimuláció (EMS) a világon, amely professzionális edzéseket, biztonságos és hatékony izomösszehúzódást kínál a vezeték nélküli technológia használata közben. A jelenlegi Muscle Stim felhasználók számára ez végre elhárítja az utolsó akadályt a rendszeres, kényelmes használattól. A COMPEX Wireless-nek nincsenek korlátai a használat idejében, helyében, a frekvenciában, a teljesítményben. A sportolói közösségben ez az első eszköz a világon, amely vezeték nélküli izomstimulációt kínál a teljes edzéshez, előtte, közben és utána.

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2