ENDO PLUS SERVICE

„Az egészség és az élsport szolgálatában.” Ezért dolgozik szakértő csapatunk közel 20 éve!


Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely mikro vállalkozásként 3 fővel, indult 2000-ben Budapesten.

A két tulajdonos úgy döntött, hogy saját, márkafüggetlen endoszkóp szervizeléssel foglalkozó vállalkozást indít.
Elsődleges és kizárólagos tevékenysége az alsó és felső emésztőszervi traktus, valamint a légúti flexibilis endoszkópok javítása, karbantartása, felújítása, ezen túlmenően az endoszkópokat kiszolgáló elektronikai egységek javítása volt.

Azóta az Endo Service Plus dinamikus fejlődésen ment keresztül és a piac meghatározó szereplőjévé vált.

 

CÉLUNK:

Sosem a legolcsóbbak akartunk lenni a piacon, hanem a legjobbak! Ezért legfontosabb értékeinket mindig szem előtt tartva haladtunk előre a fejlődés útján!

HITVALLÁSUNK:SZAKÉRTELEM

Csapatunk nagyobb része olyan szakemberekből áll, akik több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Maximalisták munkájukkal szemben, valamint folyamatosan képzik magunkat és a megszerzett tudást tovább adják partnereinknek.

MINŐSÉG

Termékeinket elsősorban abban a három országban gyártják, amiről mindenkinek a precizitás és a kiváló minőség jut eszébe; Németországban, Svájcban és Japánban.

MEGBÍZHATÓSÁG

Az általunk forgalmazott termékek gyártó cégei folyamatosan fejlesztik a termékeiket, sokat áldoznak az innovációra, számos díjat nyertek el az elmúlt években.
Termékeinkre akár több éves garanciát is biztosítunk!
Minősítéseink:– MSZ EN ISO 13485:2004 és MSZ EN ISO 9001:2001

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

Termékeink kiemelkedő minőségűek, kedvező áron elérhetőek partnereink és vásárlóink számára.

GYORSASÁG

Cégünk törekszik a feladatokat azonnal, a felmerülésének pillanatában megoldani! Különösen érezhető ez endoszkóp javítási divíziónkban, ahol sok esetben azonnali hibaelhárítás tudunk vállalni.

RUGALMASSÁG

Alkalmazkodunk a partnerek egyedi igényeihez, azonnali kiszállítás vállalunk, értékesítő kollégáink legtöbbször személyesen viszik ki a megrendelt termékeket. Mi alkalmazkodunk a partnerek igényeihez, hogy garantáltan elégedett és hosszú üzleti kapcsolatokban gondolkozhassunk.

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2